Ex Libris Romana Chrząstowskiego - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985).; Chrząstowski, Roman (1906-2005). (1973)
Po środku monogram CHR wokoło napis: Ex Libris Romana Chrząstowskiego, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data według bibliografii.
Strona Ekslibris polski, 22.06.2020
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.