[Afisz. Incipit] Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej ... podaje do wiadomości, że na terenie Gdańska, Gdyni i Elbląga otwarte będą 2-letnie szkoły felczerskie ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zapisach.