[Teilansicht von Bastion Kaninchen mit Absperrungsraum Aut. odb. Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia fragment Bastionu Królik, ujęcie w kierunku Bastionu Miś, na pierwszym planie płot odgradzajacy bastiony, 13. 03. 192.