[Teilansicht von Bastion Kaninchen mit Absperrungsraum - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia fragment Bastionu Królik, ujęcie w kierunku Bastionu Miś, na pierwszym planie płot odgradzajacy bastiony, 13. 03. 192.
Aut. odbitki i data wg inwentarza PAN BG, tyt. wg opisu na negatywie.
Fot. Gd.
Keywords: Fortyfikacje -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie