Jeden jest tylko mój mistrz - Knabit, Leon (1929- ). (2010)
Ku zrozumieniu sensu Bożej służby. Praca duszpasterska i początek drogi zakonnej. Mistrzowie życia kapłańskiego.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Knabit, Leon -- (1929- ); Katolicyzm; Kapłaństwo; Artykuł z pracy zbiorowej; Pamiętniki i wspomnienia