Rejestracja przedsiębiorstw znajdujących się na terenie m. Gdańska i Sopotu / Izba Przemysłowo-Handlowa w Gdyni. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku rejestracji wszystkich przedsiębiorstw przemysłowych, handlowych, usługowych, gastronomicznych i hotelarskich znajdujacych się na terenie miasta Gdańska i Sopotu.