Rejestracja przedsiębiorstw znajdujących się na terenie m. Gdańska i Sopotu - Izba Przemysłowo-Handlowa (Gdynia). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o obowiązku rejestracji wszystkich przedsiębiorstw przemysłowych, handlowych, usługowych, gastronomicznych i hotelarskich znajdujacych się na terenie miasta Gdańska i Sopotu.
Pod tekstem: Izba Przemysłowo-Handlowa w Gdyni V-Prezes (-) K. Mucha Dyrektor (-) J. Kawczyński.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Izba Przemysłowo-Handlowa (Gdynia) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła