Evangelischer Tag und Reformationsfeier : des Evangelischen Bundes zu Danzig - Evangelischen Bund (Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1925)
Druk z program uroczystości organizowanych przez gdański Evangelischen Bund 1 listopada 1925 r. w "Messehaus", Wallgasse (dziś Wałowa).
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie religijne