Festlied zum Geburtstag des Königs. ([Gdańsk : s.n., 1840)
Druk z tekstem pieśni na cześć urodzin Fryderyka Wilhelma IV masonów gdańskich loży Eugenia.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Fryderyk Wilhelm -- IV -- (król Prus ; -- 1795-1861) -- pieśni -- teksty; Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk).; Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty