Ex Libris Marii Piotrowiczowej 1937 / [M. Kulikowska]. - Kulikowska, Maria (1895-1989) ([wydawca nieznany], 1937)
Stylizowane kwiaty tulipanów na tle siatki z pięciokątów, napis: Ex Libris, pod siatką: Marii 1937 Piotrowiczowej.