[Zaproszenie. Incipit:] Pod protektoratem sekretarza ... płk. Grudy ... urządza imprezę artystyczną połączoną z zabawą taneczną ... ([wydawca nieznany], 1948)
Zaproszenie na zabawę 18.07.1948 r. w Domu Wypoczynkowym w Łebie.