Bolesław Prus. - Holewiński, Józef (1848-1917). (1889)
Przedstawia portret w popiersiu profilem w lewo.
Tytuł pod kompozycją.
Sygnatura u dołu kompozycji, po lewej stronie: "Holewiński".
Data na podstawie analizy dokumentu.
Dostępne również w formie elektronicznej.