Bekanntmachung : Nachdem Seine Majestät [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1914)
Afisz z inf., że zgodnie z wolą cesarza niemieckiego obowiązki Generała-gubernatora będzie pełnił Moritz Ferdinand von Bissing. Data dzienna na afiszu - 3.12.1914 r.