[Afisz. Incipit] Zawiadomienie. Uczniowie-sportowcy szkół średnich, podstawowych i zawodowych m. Gdańska ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o akcji sportowej w ramach zaliczenia norm na odznakę "Sprawny do Pracy i Obrony". Gdańsk-Brzeźno, 30 sierpnia 1953.