Koncert kameralny : sezon 1978/79 / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka. (s.n.], 1978)
Program koncertu, który miał miejsce 5.12.1978 w Malborku i 06.12.1978 r. w Gdańsku wraz z inf. o wykonawcach.