Koncert kameralny : sezon 1978/79 - Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk). ([S.l. : s.n.], 1978)
Program koncertu, który miał miejsce 5.12.1978 w Malborku i 06.12.1978 r. w Gdańsku wraz z inf. o wykonawcach.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- programy; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990.; Życie muzyczne -- Polska -- Malbork -- 1945-1990.