Samorząd 90 : Komitet Obywatelski Solidarność / Babiński. - Babiński, Piotr (grafik) (Solidarność, 1990)
Plakat - biało-czerwone kontury Polski, miotła zmazuje z górnej połówki czerwień. Nazwisko autora - lewy, dolny róg.