Śnieg zasypał Gdynię / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia w centralnym punkcie fotografii śmietniki i wysypujące się z nich śmieci w Gdyni, 1979 rok.