[Afisz. Incipit] Wybrzeże w estradowej kamerze ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o występach artystów i seansie filmowym w gdańskiem kinie ZMP-owiec.
Keywords: Kina -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.