[Afisz. Incipit] W dniu 4 października 1947 roku ... odbędzie się Wielka Zabawa Sportowa ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz dotyczący imprezy, która miała miejsce 4.10.1947 r. w Sali Stoczni Nr 1 w Gdańsku.