[Afisz. Incipit] W dniu 4 października 1947 roku ... odbędzie się Wielka Zabawa Sportowa ... - Zakładowy Klub Sportowy "Stoczniowiec". (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz dotyczący imprezy, która miała miejsce 4.10.1947 r. w Sali Stoczni Nr 1 w Gdańsku.
Keywords: Sport -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.