Postkarte Joh. Hevelius Danziger Ratsherr u. Astronom. (Danzig : [s.n., 1935)
Karta pocztowa z wizerunkiem Jana Heweliusza.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Heweliusz, Jan -- (1611-1687) -- rocznice -- karty pocztowe