Vládá. Bujárek / JAŠ. - Svengsbír, Jiŕí (1921-1983) ([wydawca nieznany], 1967)
Na pierwszym planie otwarta księga - inkunabuł, obok tarcza herbowa, w głębi popiersie Gutenberga i prasa drukarska, u dołu napis: Vládá. Bujárek. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.