Ex Libris Jana Malinowskiego M. Grygułło. - Grygułło, Mirosław (1925-1963) (1960)
Przedstawia zabudowania fabryczne na tle krajobrazu górskiego, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Jana Malinowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.