Cyrk "Fransceso" Program. ([Gdynia : s.n., 1947)
Druk reklamujący cyrk Fransceso, który odwiedził Gdynię prawdopodobnie w lipcu 1947 r.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Cyrk -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne