Rozporządzenie porządkowe w sprawie ochorny lasów przed pożarami / St. Marczewski. - Marczewski, Stanisław (1910-1995) (Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku, 1952)
Afisz z treścią rozporządzenia.