[Stanisław Mikulski rozdaje autografy] / Adam Bogacz. - Bogacz, Adam (fotografia) (1967)
Przedstawia Stanisława Milukskiego na planie filmu "Stawka większa niż życie", rozdaje autografy na Długim Targu, 1967 rok.