Ekslibrysologiczne Zbiory Stefana Kotarskiego - Młodzianowski, Adam (1917-1985).; Kotarski, Stefan (1902-1975). ([Miejsce nieznane], 1962)
Na wijącej się wstędze napis: Ekslibrysologiczne Zbiory Stefana Kotarskiego.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, nazwa techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.