Romeo i Julia is not dead : na motywach dramatu Williama Shakespeare'a / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2023)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 28.07.2023 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Scenariusz i reżyseria: Michał Siegoczyński, scenografia: Justyna Elminowska.