Romeo i Julia is not dead : na motywach dramatu Williama Shakespeare'a - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2023)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 28.07.2023 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Scenariusz i reżyseria: Michał Siegoczyński, scenografia: Justyna Elminowska.
Na okładce plakat, autor: Natalia Kabanow.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.