Evaristo Gherardi - Arlekin z Zielonego Przylądka = (Foire St Germain) - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1974)
Program teatralny premiery 4.05.1974 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Abdellah Drissi, scenografia: Jadwiga Pożakowska.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.