Port w Gdyni - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia port w Gdyni, 1978 rok.
Tytuł na rewersie ręka autora.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Port (Gdynia, Polska) -- 1970-2000 -- fotografie