[Afisz. Incipit] Józef Piłsudski Pierwszy Marszałek Polski zmarł dnia 12 maja ... ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1935)
Afisz-klepsydra informujacy o śmierci Józefa Piłsudskiego z orędziem Ignacego Mościckiego.
Keywords: Piłsudski, Józef -- (1867-1935) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.