Sierpień 80 : msza Stocznia Gdańska - Nieznalski, Bogusław (1948-2014). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia robotników i innych pracowników stoczni klęczących podczas mszy świętej na terenie Stoczni Gdańskiej w trakcie strajku, 20. 08. 1980 r.
Autor według pieczątki na rewersie. Data i tytuł według przedstawienia i opisu na rewersie.
Keywords: Stocznia Gdańska -- strajk (1980) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie