Zniszczenia wojenne ulica Długi Targ z Ratuszem Gł. / fot. Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1949)
Przedstawia Długi Targ podczas odbudowy, widok w kierunku Ratusza Głównego Miasta, 1949 r.