François Joseph Lefebvre Charon. - Charon, Louis François (1783-po 1831) (Auguste Jean, 1812)
Przedstawia portret reprezentacyjny w całej postaci w prawo marszałka Francji Françoisa Josepha Lefebvrea przy armacie, na tle pola bitwy.