Rozporządzenie Wojewody Gdańskiego z dnia 21 października 1946 r. w sprawie tepienia gryzoniów polnych / St. Zralek. - Zrałek, Stanisław (1907-1954) ([s.n.], 1946)
Odpis rozporządznia wojewody gdańskiego.