Rozporządzenie Wojewody Gdańskiego z dnia 21 października 1946 r. w sprawie tepienia gryzoniów polnych - Zrałek, Stanisław (1907-1954). (Malbrok : [s.n.], 1946)
Odpis rozporządznia wojewody gdańskiego.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła