Wrzeszcz : ulica Dzierżyńskiego / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia ulicę Generała Hallera, (dawniej Feliksa Dzierżyńskiego), w Gdańsku Wrzeszczu, około 1985 r.