Medal - 50-Lat Stronnictwa Demokratycznego. (Stronnictwo Demokratyczne., 1988)
Medal. Awers : Panorama miasta, na jej środku prostokąt ze znakiem Stronnictwa Demokratycznego, niżej napis: Patriotyzm/Demokracja/Postęp, u góry 50/Lat/Stronnictwa Demokratycznego. Rewers : Widok Placu Zamkowego w Warszawie, wyżej flaga Polski, na dole 1937/Kluby Demokratyczne/1939/Stronnictwo Demokratyczne.