Galambos Ferenc Könyve - Nagy, Árpád (1894-1959).; Galambos, Ferenc (1910-1988). (1958)
Na tle fortepianu przy biurku siedzi mężczyzna, po jego bokach siedzące dwie postacie kobiece, wyżej nad nimi napis Ivstitia - Clio. Na klapie fortepianu siedzi papuga. U dołu napis: Galambos Ferenc Könyve.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w