Jak być Środkowoeuropejczykiem? : o "Mojej Europie" Jurija Andruchowycza i Andrzeja Stasiuka / Stanisław Kryński. - Kryński, Stanisław (1948- ).
Zakres i treść: uwolnić siebie od siebie?, uwolnić się od geopolityki?, koda.