Oszczędzaj paliwo - Bukowski, R. (grafika).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). ([S.l.] : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1980)
Plakat propagandowy.
Plakat wyd. na zlecenie Stoczni Gdańskiej im. Lenina.
Data i miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1970-2000 -- plakaty; Plakaty -- Polska -- 1970-2000.; Propaganda -- Polska -- 1970-2000 -- plakaty