Ex Libris Staniewiczów K. i L. S - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Staniewicz, Krystyna (1945- ).; Staniewicz, Leon Sylwester (1941- ). ([Warszawa], 1995)
Wąż oplatający lilię. Napis przechodzący od lewego do prawego boku: Ex Libris Staniewiczów K. i L. S.
Pod kompoz. ołówkim nazwisko aut. i rok. Miejsce wyd. wg działalności aut.