[Afisz teatralny] Człowiek za burtą : Komedia w 3 aktach Antoniego Cwojdzińskiego - Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o premierze 7.06.1948 r. i przedstawieniach dni następnych. Reżyseria: Wacław Ścibor, dekoracje: Agnieszka Hornicka.
Keywords: Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.