Mecz piłki nożnej o mistrzostwo kl. B pomiędzy drużynami : K.S. Kaszubia - K.S. Mir. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o meczu piłki nożnej na Stadionie Miejskim w Gdyni, który miał miejsce 13.04.1947.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- plakaty