[Afisz. Incipit] Zasadnicza Szkoła Zawodowa dla Pracujących Zakładów Naprawczych Taboru Kolejowego w Gdańsku ogłasza przyjęcie uczniów do klas pierwszych ... ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o zapisach.