[Afisz. Incipit] Zasadnicza Szkoła Zawodowa dla Pracujących Zakładów Naprawczych Taboru Kolejowego w Gdańsku ogłasza przyjęcie uczniów do klas pierwszych ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o zapisach.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne