Nowe tomy Sobkowiaka / Jacek Łukasiewicz. - Łukasiewicz, Jacek (1934-2021)
Recenzja książki: Na własny rachunek / Czesław Sobkowiak. Świdnica, 1993 oraz Wstęp do milczenia / Czesław Sobkowiak. Zielona Góra, 1993.