[Afisz. Incipit:] Komedia w 3-ch aktach Dario Niccodemiego ... Świt dzień i noc ... / Państwowe Przedsiębiorstwo Imprez Estradowych w Łodzi. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o przedstawieniu 8-12.08.1955 r. w sali kina "Bałtyk" w Sopocie. Wykonawcy: artyści Państwowego Teatru Powszechnego w Łodzi Maria Malicka, Eugeniusz Stawowski, Zygmunt Nowicki oraz Jerzy Kaczmarek. Reżyseria: Jadwiga Chojnacka.